Direct aanmelden

Waarom een lidmaatschap van SieV?

Als SieV-lid helpen we u graag met advies, inkoopvoordelen, juridische hulp, praktische opleidingen, workshops en activiteiten, zelfs met een luisterend oor én met een platform waar de leden elkaar helpen. Als branchevereniging hebben wij aandacht voor onze leden om ze te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering en alles wat daarbij komt kijken. SieV is van en voor de leden, want zij kennen de markt, de klanten en de vele verschillende vragen waar u mee kunt zitten.

Wat houdt een lidmaatschap in?

U bent nu een stap dichterbij om deel te nemen aan de voordelen van een lidmaatschap van SieV. Laten we die voordelen even kort voor u op een rijtje zetten:

 • Voor al uw vragen heeft SieV een professioneel Bestuursbureau dat u dagelijks telefonisch kunt bellen of mailen.
 • Het SieV-Keurmerk: hiermee kunt u aantonen dat uw bedrijf niet alleen wettelijk en fiscaal op orde is, maar ook dat u aandacht heeft voor uw medewerkers. Ons keurmerk wordt in heel Nederland gebruikt voor aanbestedingen en geeft dus een volwaardig bewijs van kwaliteit af richting uw (toekomstige) klanten.
 • SieV biedt haar leden speciale leveranciersafspraken op het gebied van verzekeringen, inkoop, leaseauto’s, juridische hulp en dergelijke.
 • Er is een online platform (intranet) voor leden. Het is een platform voor en over schoonmaak en glasbewassing, maar via dit platform ontvangt u ook belangrijke nieuwtjes vanuit Bestuur en Bestuursbureau.
 • De mogelijkheid om gratis downloads van diverse contractuele templates, zoals een arbeidsovereenkomst of een overeenkomst van opdracht (onbeperkt). Maar ook hele praktische zaken als een offertevoorstel, DKS-formulier, jaarplanning, waarschuwingsbrief bij niet functioneren, agenda overleg, verslag. Als SieV kijken we continue waar behoefte aan is en zullen dat ook aanbieden.
 • Heeft u hulp nodig van een SieV-collega om werkzaamheden uit te voeren bij een opdrachtgever van u in een andere plaats of regio? Via het SieV komt in contact met een betrouwbare collega die u kan helpen. Samen staan we sterk en weten we meer.
 • Heeft u een juridische vraag? Bel onze helpdesk voor eerstelijnsadvies.

 

Kortom een platte en vooral praktische organisatie waar snel geschakeld wordt en waar uw mening telt.

Wij hopen u binnenkort welkom te mogen heten bij SieV!

Wij willen u graag uitnodigen ons aanmeldformulier voor het lidmaatschap bij SieV in te vullen. Met uw gegevens wordt uiteraard zorgvuldig omgegaan conform de hiervoor geregelde wet- en regelgeving. U krijgt binnen 3-5 werkdagen een bevestiging van uw aanvraag van het Bestuursbureau.  Mochten we meer informatie nodig hebben dan nemen we contact met u op met het verzoek om aanvullende informatie toe te zenden.

Contributie

De hoogte van de contributie voor het SieV-lidmaatschap wordt bepaald op basis van omzetgegevens. Er worden 4 categorieën (geen btw) gehanteerd:

Categorie:Omzet*:Contributie 2022:
1tot en met € 999.999,99€ 355,00
2€ 1.000.000,00 - € 4.999.999,99€ 710,00
3€ 5.000.000,00 - € 9.999.999,99€ 1.100,00
4vanaf € 10.000.000,00€ 1.525,00

*  Omzet gebaseerd op 2020, schoonmaakgerelateerd (N-2)

Nieuwe leden betalen bij inschrijving éénmalig € 50,00 administratiekosten (geen btw).

Aanvraag lidmaatschap

Via onderstaande formulier kunt u het lidmaatschap van SieV aanvragen. Wilt u eerst aanvullende informatie aanvragen, schriftelijk of middels een telefonisch gesprek met één van onze bestuursleden?
Dan kunt u dit hier aanvragen

  Bedrijfsgegevens

  *

  *

  Contactpersoon

  Hoe bent u in contact gekomen met SIEV?

  Heeft u interesse in het keurmerk van SieV?

  *

  Informatie aanvraag

  Via onderstaande formulier kunt u informatie aanvragen over het lidmaatschap. U kunt hierbij kiezen voor schriftelijke informatie of voor een telefonisch gesprek met één van onze bestuursleden.

   Gewenste aanvraag

   Korte toelichting

   Uw gegevens