Op woensdag 20 oktober om 15.00 uur organiseren we in samenwerking met Keurmerk Nederland een online webinar.

Tijdens het webinar bespreken Henk Achterberg, Gijsbert van Voorst en Marcel de Jong onderwerpen als borging van de kwaliteit van schoonmaak, veiligheid (o.m. de RI&E) en MVO in de schoonmaak.

Jullie kunnen echter zelf de inhoud van het webinar bepalen! Hebben jullie vragen aan het Keurmerk of zijn er onderwerpen waar jullie graag meer over willen weten? Laat het ons weten via bestuursbureau@siev.info.

Keurmerk Nederland beheert het SieV-keurmerk. Juist die zaken waarin schoonmaakbedrijven zich onderscheiden worden binnen dit keurmerk benadrukt en getoetst. Elke aanvrager van het keurmerk kan door het maken van keuzes voldoen aan de criteria.
De voorwaarden zijn zo opgesteld dat u ten alle tijden uw bedrijfsidentiteit kunt behouden. Door de flexibiliteit en klantgerichtheid zullen schoonmaakbedrijven met het SieV-Keurmerk zich onderscheiden. Hoewel het keurmerk passend is voor alle typen organisaties is het keurmerk door de praktische opzet extra aantrekkelijk voor het MKB. Specifieke deelcriteria zijn opgesteld voor groothandel in schoonmaakartikelen en glazenwasserij. Dit geeft het SieV-keurmerk meerwaarde specifiek voor u.
Lees hier meer over Keurmerk Nederland.

Klik hier om je aan te melden voor het webinar.
Na je aanmelding ontvang je de gegevens van Zoom om deel te kunnen nemen aan het webinar.