14 maart 2022

Uitnodiging SIEV leden en niet-leden: bijeenkomst Arbeidsinspectie en nieuwe cao

Een nieuwe cao en een brief van de Arbeidsinspectie; er gebeurt veel in onze branche. Daarover informeren we u graag en daarom nodigen we u uit voor twee praktische SIEV-informatiebijeenkomsten voor leden en niet-leden: op vrijdagmiddag 25 maart  in Business Center A1 in Deventer (gastheer Qleaning) of op dinsdagmiddag 12 april bij Crohill in Lelystad.

Wat kunt verwachten?
14.00 uur      ontvangst
14.30 uur      de nieuwe cao in de praktijk: nieuwe regels en punten van aandacht
15.15 uur      Arbeidsinspectie start controles gezond en veilig werken: hoe voorkom je fikse boetes?
16.00 uur      netwerkborrel

De Nederlandse Arbeidsinspectie neemt gezond en veilig werken onder de loep. Tijdens deze SIEV-bijeenkomsten praten wij u bij over de aangekondigde controles door de Arbeidsinspectie. Als brancheorganisatie staat SIEV in nauw contact met de Arbeidsinspectie. Daarom legt het bestuur uit wat de Arbeidsinspectie verwacht en beantwoordt zij al jullie vragen.

Netwerken en samenwerken gaan bij ons hand in hand; ze vormen een belangrijke basis voor mkb’ers en onze branchevereniging. Dus daarom zetten we onze deuren vrijblijvend voor u open. Wilt u het SIEV Bestuursbureau voor 18 maart een mailtje sturen of en aan welke SIEV informatiebijeenkomst u wilt deelnemen? bestuursbureau@siev.info.

Graag tot ziens!

Maurice, Laetitia, Antoine en Frank
bestuur SIEV