27 juni 2022

Uitnodiging NCP NLQF bijeenkomst over diploma’s en kwalificaties

Op donderdag 15 september 2022 (09.30 – 12.00 uur) organiseert het NCP NLQF een voorlichtingsbijeenkomst (gratis) over het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF in La Vie Meeting Center in Utrecht. Deze bijeenkomst is voor alle partijen die in Nederland private kwalificaties aanbieden, denk aan particuliere opleiders, branches, werkgevers en examenbureaus. Ook de RAS heeft zich aangesloten bij NLQF en maakt deel uit van het programma op 15 september.

Het voordeel van NLQF is dat vergelijking met andere – ook reguliere – opleidingen in binnen- en buitenland mogelijk wordt. We leggen uit hoe kwalificaties of opleidingen een NLQF-niveau kunnen krijgen. Waarom is vergelijking tussen diploma’s belangrijk? En hoe kunnen alle betrokkenen hun voordeel mee doen? In 3 minuten de uitleg: https://youtu.be/GtirGU2lRwM

Programma voorlichtingsbijeenkomst

  • Kennismaking/toelichting NLQF (Tijs Pijls, NCP NLQF)
  • RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche) schaalde begin dit jaar een aantal kwalificaties in. Wat komt er kijken bij inschaling in NLQF en wat levert het op? (Anne Sparidans, RAS)
  • Presentatie over de NLQF-procedures (Jessica Tadema en Esther Murre, NCP NLQF)
  • Ruimte voor vragen

Aanmelden
Aanmelding voor deze gratis voorlichtingsbijeenkomst kan online via het aanmeldformulier.