26 april 2022

Tot 30 april reservering gratis ticket voor werelds grootste schoonmaakvakbeurs

Interclean Amsterdam is de grootste schoonmaakvakbeurs ter wereld: van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 mei vindt deze plaats in de RAI in Amsterdam. Je vindt er heel veel innovaties, ook op glasbewassingsgebied, logisch als je kijkt naar de historie van deze vakbeurs. Maar er is veel meer op de beursvloer en tijdens de kennissymposia te ontdekken. Nog 4 dagen kun je je gratis aanmelden.

Professionele reiniging is een breed begrip en omvat een groot aantal verschillende vakgebieden, die allemaal zijn vertegenwoordigd op Interclean Amsterdam. Met de 6 segmenten, brengt Interclean Amsterdam de totale vraag en aanbod bij elkaar, zoals materialen, stoomreiniging en washrooms. Via deze link kun je de segmenten en standhouders ontdekken: Segmenten & Paviljoenen | Interclean Amsterdam (intercleanshow.com).

Een stukje geschiedenis
Het verhaal van Interclean begint in het beroemde Café Hoppe in Amsterdam. Onder het genot van een jonge jenever besloten twee glazenwassers dat er ook voor de schoonmaaksector een beurs moest komen. Sinds de allereerste Interclean in 1967, heeft het evenement zich ontwikkeld tot de meest complete vakbeurs voor schoonmaak en hygiëne wereldwijd en vindt nog steeds plaats in RAI Amsterdam.

Registreer nu voor Interclean Amsterdam 2022 | Interclean Amsterdam (intercleanshow.com)