24 februari 2020

SieV organiseert mini-seminars

De schoonmaakwereld is continu in beweging. Dit levert dan ook de nodige vragen op over de verschillende onderwerpen die spelen in de schoonmaakbranche. Graag verneemt het bestuur van de SIEV-leden of er specifieke onderwerpen zijn waarover jullie meer willen weten, welke issues er spelen en hoe SIEV de leden hierbij kan helpen en ondersteunen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hoe schrijf je een goede offerte?
  • Aanbestedingen, wel of niet meedoen en hoe?
  • WAB:  wat betekent het voor jouw bedrijf?
  • Training gastgerichtheid (hoe geef je medewerkers, klanten en jezelf een welkom gevoel)
  • et cetar.

Geef het gerust aan als je behoefte hebt aan andere onderwerpen!

Om met een beperkte groep leden gedurende een dagdeel samen te komen, kun je goed over een bepaald onderwerp sparren en krijgt iedereen ook de gelegenheid om actief mee te doen. En let op: dit worden informele bijeenkomsten, waarbij je geen enorme voorbereidingen hoeft te treffen en waar geen ‘huiswerk’ uit voortvloeit, maar waar je wel wat van leert!

De organisatie van de mini-seminars pakt vice-voorzitter Laetitia Simonis op, in samenwerking met het SieV-Bestuursbureau. Afhankelijk van het soort onderwerpen en het aantal aanmeldingen, wordt per mini-seminar een geschikte locatie gezocht. Het idee is om de mini-workshops te plannen in de maanden mei, juni, september en oktober.

Dus heb jij belangrijke onderwerpen waar je meer over wilt weten en waarover je met collega-SIEV-leden wenst te sparren, laat ons dat dat weten door vóór 15 maart a.s. een e-mail te sturen naar SIEV Bestuursbureau (bestuursbureau@siev.info), waarin je de voor jou belangrijke onderwerpen aangeeft.

No show-factuur
We willen hierbij wel alvast aangeven dat, mocht je je t.z.t. aanmelden voor zo’n mini-seminar en je meldt je binnen één week voor aanvang van het betreffende mini-seminar af, dat wij dan wel genoodzaakt zijn om je een ‘no-show’ factuur van € 25,00 exclusief btw te sturen. Tenslotte nemen diverse partijen de nodige moeite en voorbereidingen voor het plannen van deze mini-workshops en we verwachten dan ook dat, als je je aanmeldt, je aanwezig zult zijn.