SIEV loketten

Branchevereniging Schoonmaken Is Een Vak heeft vier loketten, waar SIEV-leden aan kunnen kloppen voor advies, hulp of samenwerking: Cao-loket, Schuldsaneringsloket, Verzuimloket en Opleidingenloket.

SIEV Cao-loket

Op 10 december 2021 bereikten de onderhandelingspartijen een principeakkoord voor de Cao voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf tot 1 juli 2024. Het SIEV Cao-loket is een professioneel bemand loket, waar leden aan kunnen kloppen voor een advies, hulpvraag of voor hun wensen en visie op de schoonmaakcao.

SIEV Verzuimloket

Vragen over verzuim een verzuimende werknemer, rechten en plichten of over arbo-dienstverlening of verzuimverzekering?

SIEV Schuldsaneringsloket

Hoe los en voorkom je problematische schulden? Het SIEV Schuldsaneringsloket biedt zijn leden hulp en advies: een laagdrempelig meldpunt voor werknemers, bemand door een specialist in schuldsanering voor werknemers.

SIEV Opleidingenloket

Welke opleiding moet er (verplicht) gevolgd worden? Welke opleidingen kun je nog meer volgen? Wat zijn de kosten? Hoe regel ik dat voor 1 of 3 van mijn personeelsleden? Waar kunnen ze in de buurt de opleiding volgen? Kleinere schoonmaakbedrijven meer opleidingsmogelijkheden bieden tegen minder kosten; dat is de intentie van het SIEV Opleidingenloket.