31 augustus 2017

SIEV leden scoren landelijke opdracht

Leuk nieuwtje van een van de SIEV-leden: Bottinga Multi Cleaning in het kleine plaatsje Akkrum (Friesland) heeft een mooie opdracht binnen gehaald. Er was een landelijke opdracht uitgezet door de Spar Supermarkten voor het reinigen van de vloeren door heel Nederland. Door een oproep te plaatsen op het SIEV-intranet is een aantal SIEV-leden met elkaar in gesprek gegaan en is een samenwerking tot stand gekomen.

Doordat Bottinga Multi Cleaning kon samenwerken met een aantal SIEV-leden door het hele land, heeft zij deze opdracht gegund gekregen. Er wordt op dit moment samengewerkt met vier partijen en misschien wordt dit in de toekomst nog uitgebreid.

Dit is weer een mooi voorbeeld dat door samenwerking tussen onze SIEV-leden wij een veel groter bereik krijgen door heel Nederland en dat onze kleinere SIEV-leden daardoor ook landelijke opdrachten kunnen binnenhalen!

Bent u SIEV-lid en ook op zoek naar samenwerking? Meld dit dan op ons intranet!

Bent u opdrachtgever en wilt u gebruik maken van een dergelijke samenwerking van SIEV-leden, stuur dan een e-mail aan ons SIEV Bestuursbureau.