SIEV Cao-loket

Op 10 december 2021 bereikten de onderhandelingspartijen een principeakkoord voor de Cao voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf tot 1 juli 2024. Het SIEV Cao-loket is een professioneel bemand loket, waar leden aan kunnen kloppen voor een advies, hulpvraag of voor hun wensen en visie op de schoonmaakcao.

Het SIEV Cao-loket is voor SIEV-leden bereikbaar via een apart telefoonnummer en wordt beheerd door The Legal Company (TLC). TLC beschikt over ruime kennis en ervaring in de schoonmaakbranche en de bedrijfsjuridisch adviseurs zijn goed doorgevoerd in de Cao voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. U kunt het cao-loket bijvoorbeeld bellen voor vragen over arbeidsovereenkomsten, contractwisseling, vakantiedagen, PAWW, reiskostenvergoeding, zieke werknemers en andere cao-gerelateerde vragen.

De SIEV Cao-, Verzuim- en Schuldsanerings- en Opleidingenloketten zijn alleen bereikbaar en beschikbaar voor leden van SIEV. Via het ledenplatform (het SIEV forum) vindt u hoe je de loketten kunt bereiken.