Mijn naam is Roy Odekerken. In mijn dagelijkse leven ben ik jurist/eigenaar van een juridisch adviesbureau: facily LAW. Daarnaast ben ik registermediator voor arbeidsrecht en ondernemingsrecht zaken.

Voordat ik als zelfstandig ondernemer aan de slag ging, heb ik 12,5 jaar als directeur juridische zaken bij één van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland, maar ook van de wereld, gewerkt. Ik heb dus veel affiniteit met facilitaire contracten en bedrijven, waaronder schoonmaak.

Daarnaast ben ik ruim 12,5 jaar CAO-onderhandelaar (werkgeverszijde) geweest binnen de contract catering. Mijn specialisme (arbeidsrecht) kon ik dus goed combineren met mijn passie (onderhandelen en bemiddelen). Binnen SieV zal ik mij o.a. als adviseur van het bestuur bezig houden met de CAO. Ik heb mij als doel gesteld SieV vooruit te helpen, waarbij ik mijn kennis en kunde als adviseur zal inzetten. Bij samenwerkingspartner branchevereniging VOCCateraars, ben ik bestuurslid. Ik ben ervan overtuigd dat het bundelen van de krachten van SieV met VOCC een stevig mkb-geluid kan laten horen ten opzichte van de grootbedrijven binnen Nederland.