Rolien van Groeningen

De meeste mensen kennen mij als een bevlogen en gedreven onderneemster. Het is altijd mijn ambitie geweest om, vanuit mijn eigen normen en waarden, mee te kunnen praten over onze schoonmaakbranche. Daar waar ik ben begonnen als verpleegkundige, loop ik inmiddels al 20 jaren mee en heb ik mijn eigen facilitaire organisatie inmiddels uitgebouwd tot een mooi bedrijf met een stevig fundament.

Personeelsbeleid, klantenrelaties of de basis hoe we in Nederland met elkaar zouden moeten omgaan; ik heb al veel situaties gezien, gehoord en meegemaakt. Zo nu en dan vraag ik me echt af waarom dingen gaan zoals ze gaan! Als bestuurslid kan ik vanaf de tekentafel meedenken en meepraten over de verdere ontwikkeling en professionalisering van SIEV.

Onze branche verdient veel meer aanzien en respect, daar zal ik me vanuit mijn rol zoveel mogelijk hard voor maken!