We hebben weer een aantal nieuwe tools en mooie verhalen vanuit de campagne Elke dag weer met jullie te delen.

  • Een interview: met glazenwasser Aloys, die verteld over zijn mooie werk in de branche en hoe hij met de lichamelijke belasting van het werk omgaat. Het interview is hier te lezen.

Daarnaast brengen we graag ook deze digitale tools en links onder de aandacht:

  • Sinds vorige maand bied de campagne via elearning.elkedagweer.nl kosteloos e-learnings aan. Deze e-learnings zijn er zowel voor schoonmakers als voor leidinggevenden. In korte tijd neemt de online training je mee in de risico’s van lichamelijke belasting. Voor leidinggevenden zijn er bovendien extra e-learnings over de Werkwijzer Lichamelijke belasting en het onderwerp Leidinggeven en Lichamelijke belasting. De trainingen zijn individueel en zelfstandig te volgen via elearning.elkedagweer.nl. In de loop van de komende maanden word het aanbod uitgebreid naar naar 15 e-learnings over zowel lichamelijke belasting als ongewenst gedrag. De eerste e-learnings over ongewenst gedrag staan vanaf nu ook online.
  • Service Management schreef een mooi verhaal over veilig en gezond werken in de branche en de campagne Elke dag weer. Lees het artikel hier.