24 oktober 2022

Leden blijven presteren en behalen opnieuw het SIEV Keurmerk

De afgelopen weken behaalden 10 leden opnieuw het SIEV Keurmerk. Wat een prestatie voor het hele team! Een van hen zelfs voor het tiende jaar: KSB Diensten uit Amsterdam. Hoe bijzonder Frans van de Klundert. Voor jou en jullie team van harte gefeliciteerd!

Ook deze SIEV-Keurmerkhouder van de oude garde behaalde opnieuw het keurmerk: Dozo Glazenwasserij uit Schiedam. Voor de kenner: oud-voetballer Van Bueren werkte doordeweeks bij Dozo, waarna hij in het weekend bij Sparta Rotterdam furore maakte. Het publiek scandeerde dan ook menigmaal uitbundig ‘Glazenwasser’ als de verdediger op kwam. Zo kwam Dozo Glazenwasserij in de publiciteit en zo werd deze in 2016 SIEV-Keurmerkhouder. En dit jaar opnieuw! Van harte gefeliciteerd, Jack Doejaaren en het hele team!

Op basis van maar liefst 47(!) criteria legden nog acht facilitaire organisaties een positieve score af conform de eisen van het SIEV Keurmerk:

BK Schoonmaak Plus uit Zevenaar: Johan Buiting, Judith Kruis en het hele team hartelijk gefeliciteerd!

Te Paske Facilitaire Dienstverlening uit Amstelveen: Dirk Bär en het team gefeliciteerd!

Eerste Winschoter Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf uit Bellingwolde: André, Daphne en het hele team van harte gefeliciteerd!

Multi Clean uit Deventer: Harry van de Pieterman en het hele team gefeliciteerd!

J&R Dienstverlening ook uit Deventer: gefeliciteerd mevrouw Bos, Ruben Bos, David Bos en jullie team.

R&S Cleaning en Zn. uit Rotterdam. Marc Slot, Cindy en het hele team van harte gefeliciteerd!

DeRo Dienstverlening uit Twello: Robert Jeths en jouw team gefeliciteerd!

Derksen Schoonmaak uit Druten: gefeliciteerd Gert Jan en het hele Derksen-team.

Het SIEV Keurmerk was na onze oprichting in 2012 een van de eerste gerealiseerde doelen, want onze mkb-branchevereniging wilde en wil bedrijven in de schoonmaakbranche de mogelijkheid geven om zich positief en transparant te onderscheiden van minder presterende branchegenoten. Onze intentie: samen de sector sterker (blijven) maken.