30 september 2022

Kijken of bijwonen? Captains of Cleaning uitzendingen over diversiteit en personeelskrapte

In de tweemaandelijkse online talkshow Captains of Cleaning gaan beslissers met elkaar in gesprek over de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld van schoonmaak en facility management. Onder leiding van Rens de Jong bespreken ze de actualiteit én blikken ze vooruit. Op donderdag 10 november staat de uitzending van Captains of Cleaning in het teken van het belang van diversiteit. Op donderdag 15 december is er een speciale uitzending van Captains of Cleaning. Dan komen alle Captains samen voor Captains of Cleaning Connect, waarbij personeelskrapte centraal staat.

Kijk 10 november en 15 december naar Captains of Cleaning via het LinkedIn kanaal óf ga naar www.CaptainsofCleaning.com.

Wil je een uitzending van Captains of Cleaning bijwonen? Dat kan! Meld je aan voor de Captains of Cleaning experience op 10 november óf kom naar Captains of Cleaning Connect, op 13 december. Kijk op de website voor meer informatie en meld je aan via Ronald Boesjes van i-team Global via ronald@i-teamglobal.com.