14 februari 2017

ISSA/INTERCLEAN RAI Amsterdam, van 15 tot en met 18 mei 2018

In de loop der jaren is ISSA/INTERCLEAN steeds belangrijker geworden voor schoonmaakprofessionals in servicefuncties, die partners zoeken voor de schoonmaak en hygiëne-oplossingen. Als reactie hierop heeft ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2018 ook aangekondigd intenSIEVer te gaan samenwerken met geselecteerde media voor hospitality, foodservice en hotels.

De eerste editie van Interclean vond plaats in 1967; in 1998 ging RAI Amsterdam een strategische partnership aan met ISSA en werd zo ISSA/INTERCLEAN. Door deze alliantie werd de internationale status van het evenement wereldwijd ondersteund en is inmiddels uitgegroeid tot een belangerijk terugkerend ontmoetingsmoment voor de sector en geniet internationaal aanzien. Het evenement is trots op de deze erkenning en ziet iedere editie een hoge mate van loyaliteit onder zowel bezoekers als exposanten. De beurs trekt historisch iedere editie 30% nieuwe exposanten en bezoekers en biedt een compleet overzicht van mondiale ontwikkelingen uit de gehele bedrijfssector.

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam wordt beschouwd en geprezen als het vlaggenschip van onze ISSA/INTERCLEAN beurzen. Met meer dan 29.000 kwalitatieve bezoekers is het uitgegroeid tot een aantrekkelijke marktplaats met 5.000 distributeurs en beslissers van grote industriële, commerciële, medische, institutionele en onderwijsorganisaties en -instellingen uit 130 landen.