30 augustus 2017

Inschrijving Schoonmaker van het Jaar sluit op 1 september

De spanning neemt langzaam maar zeker toe. De verkiezing voor de Schoonmaker van het Jaar van de Golden Service Awards is namelijk weer in volle gang. Nog tot uiterlijk 1 september kunnen schoonmaaktoppers worden genomineerd.

De verkiezing staat open voor alle schoonmaakbedrijven (van klein tot groot) en eigen schoonmaakdiensten van organisaties en instellingen in België en Nederland. Danny Jalhay uit Maastricht (van Hago Rail Services) en Khadija Rifi uit Brussel (van EW Facility Services) wonnen de verkiezing schoonmaker van het jaar in 2016.

Criteria

Na het indienen, beoordeelt de onafhankelijke jury alle inzendingen. Zij kijken naar de criteria inzet, betrokkenheid, motivatie, opleiding(en), ervaring, kennis(overdracht), vaardigheden, actief op de werkvloer, relatie en communicatie met opdrachtgever, leidinggevende en eigen team, plannen en organiseren, het ‘kunnen lezen’ van het werkprogramma en gastvrijheid van de inzendingen. Hieruit kiezen zij twintig kandidaten. Tien voor België en tien voor Nederland.

Bezocht door jury
Deze twintig worden door de deskundige jury worden bezocht. Dit leidt tot een selectie van vijf finalisten per land, die doorgaan naar de finale. In de finale wordt duidelijk wie zich de Schoonmaker van het Jaar 2018 mag noemen. Eén voor België en één voor Nederland. In 2016 wonnen Danny Jalhay (Nederland, Hago Rail Services) en Khadija Rifi (België, EW Facility Services).

Wilt u uw schoonmaakmedewerker nomineren als Schoonmaker van het Jaar 2017? U kunt hem of haar inschrijven via www.goldenserviceawards.be of www.goldenserviceawards.nl

Data
Sluiting inschrijving: 1 september
Bekendmaken 2 x 10 halve finalisten per land: 26 september
Jurybezoek aan halve finalisten: 26 september – 20 oktober