13 september 2022

Hulp nodig bij Best Practice? Pak je kans!

Heb jij een goed voorbeeld dat je wil delen met anderen? Ben je trots op dit voorbeeld en dienen de betrokkenen in het zonnetje te worden gezet? Wacht dan niet met indienen! Heb jij al een Best Practice ingestuurd? Zo niet, dan is deze week je laatste kans! RAS biedt kleinere schoonmaakbedrijven dit aanbod: “Heb je zelf geen tijd om de best practice te beschrijven, kunnen wij je helpen. Mail marktgedragschoonmaak@ras.nl, dan neemt Lilian Willekers, senior beleidsmedewerker bij de RAS, contact met je op.

Duurzame arbeidsverhoudingen met aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van de schoonmaker, glazenwasser en/of specialist.

Op donderdag 27 oktober 2022 vindt de uitreiking van de Best Practice Award plaats. Voor de 9e keer wordt deze award uitgereikt vanuit de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Wat levert het u op?
Naast trotse medewerkers, publiciteit en uiteraard een prachtige award levert de Best Practice Award een blijvende herinnering aan een ketensamenwerking volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche!

Indienen Best Practice Award – Code Verantwoordelijk Marktgedrag (codeschoonmaak.nl)