9 februari 2021

SIEV Verzuimloket en Schuldhulpverleningsloket live!

Wie bepaalt wanneer een zieke werknemer het werk weer hervat? Wanneer moet ik een bedrijfsarts inschakelen? Voor deze en andere vragen over verzuim kunnen SIEV-leden vanaf vandaag terecht bij het SIEV Verzuimloket. Een verzuimende werknemer, rechten en plichten of over arbo-dienstverlening of verzuimverzekering: bel het SIEV Verzuimloket.

Er is nóg een SIEV-loket live: het Schuldhulpverleningsloket. Een medewerker met problematische schulden kan een werkgever al gauw € 13.000 per jaar kosten. In de schoonmaakbranche loopt momenteel de RAS-campagne Duurzame inzetbaarheid van schoonmaakmedewerkers. Het oplossen en voorkomen van problematische schulden is hier onderdeel van en heeft een grote en positieve impact. In persoonlijke, bedrijfsmatige en sociaalmaatschappelijk zin. Voor werknemers en werkgevers. Dus voor vragen en informatie: bel het SIEV Schuldhulpverleningsloket.

3 SieV-loketten voor leden
Mkb-branchevereniging SIEV telt nu drie loketten: voor cao, verzuim en schuldhulpverlening. Deze zijn enkel bereikbaar voor SIEV-leden, dus de contactgegevens worden niet openlijk gedeeld. Ben je lid van SIEV en wil je contact opnemen met een of meer SieV-loketten, maar beschik je niet over de contactgegevens? Contact het bestuursbureau@siev.info. We helpen je graag verder!