21 juni 2022

Gezocht: stagiair Marketing

Met en voor onze meer dan 200 leden gaat SIEV nóg meer om de kracht van het mkb naar de ‘buitenwereld’ uit te stralen. #hoedan Door meer zeggenschap, meer samenwerking, meer zichtbaarheid, meer leden. Want waar zouden we zijn zonder de mkb’ers? Nederland telt 99% mkb-bedrijven; in de schoonmaak is dat percentage niet minder. De mkb’ers vormen dus de brede basis van de schoonmaakbranche. Het zijn voornamelijk de marktleiders die in de media het beeld en de omzet van de professionele schoonmaak bepalen. De vele duizenden andere schoonmaakbedrijven zijn de mkb’ers; hardwerkend, maar veelal onzichtbaar.

Ben jij dit?
Om de SIEV-strategie een boost te geven, zijn we op zoek naar een enthousiaste, betrokken, proactieve, meedenkende, communicatief vaardige, analytische stagiair met lef én gevoel voor marketing en mkb. Ben je bereid om in een aaneengesloten periode, bijvoorbeeld vanaf augustus/september, de SIEV-groeistrategie om te zetten naar marketing? Ben jij student Bedrijfskunde, Marketing, Commerciële Economie, Facilitair Management of van een andere, relevante opleiding voor deze stageopdracht? Klop bij Raymond aan (per app 06 – 44 55 35 20 of per mail voorzitter@siev.info) en daag ons uit om elkaar te leren kennen en te inspireren. En weet: SIEV en haar leden waarderen jouw creativiteit en nemen dit serieus.

Dit wordt jouw stage-omgeving
Tijdens jouw stageperiode werk je (fysiek) op kantoor van de SIEV-voorzitter Raymond Kouwenberg, directeur-eigenaar van schoonmaakbedrijf Klien in Breda. Je krijgt uiteraard een degelijke stagevergoeding aangeboden, bij een fulltime stage van 36 uur per week. Stap je het Klien-kantoor binnen, dan stap je ook in de schoonmaakwereld en word je verwelkomd door een jong en energierijk team. Voel je welkom!