Vorige week maakten wij al melding van de Algemene Ledenvergadering van SieV, die op 21 november a.s. gehouden wordt bij Kärcher in Made. We hebben al flink wat aanmeldingen mogen ontvangen!
 

Aanmelden Algemene Ledenvergadering:

Ben jij SieV-lid, maar heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel door een e-mail te sturen naar bestuursbureau@siev.info. Ook kun je HIER klikken om je aan te melden. 
 
Heb je je al wel aangemeld, dan hoef je uiteraard niets meer te doen (tenzij je de Code wilt ondertekenen; lees dan verder).
 
Eén van de onderwerpen die behandeld gaan worden, is de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Kees Blokland van de Codekamer zal ons meer vertellen over het belang van het ondertekenen van de Code. Aan het eind van de middag zal ook een tekensessie plaatsvinden. Klik HIER voor meer informatie over dit onderwerp.
 

Wil jij de Code ondertekenen?:

Wil je de Code die dag ondertekenen? Meld je dan eerst aan voor de Algemene Ledenvergadering van SieV, zoals hierboven is vermeld en klik dan ook nog even op de volgende link: https://zelfscan.codeschoonmaak.nl/aanmelden/ om je gegevens aan de Codekamer door te geven. Zij dienen namelijk de nodige voorbereidingen m.b.t. de certificaten te treffen.
 

Foto’s van tekensessie:

Van de ondertekening van de Code zullen ook foto’s gemaakt worden; mooi om te delen op jouw eigen website, samen met het certificaat! Tevens zal SieV melding maken van deze tekensessie in diverse (social) media.
 
Wacht dus niet langer en meld je snel aan bij zowel het SieV-bestuursbureau alsook bij de Codekamer!