8 juni 2020

Oproep voor De Dag van de Schoonmaker en meer

Al sinds enige tijd stimuleren wij als branchevereniging deze speciale dag. Een dag waarop extra aandacht voor de schoonmaker gevraagd wordt. Vorig jaar hebben wij voor de leden een actie opgezet. In samenwerking met Tony Chocolony hadden wij chocoladerepen verpakt in een SIEV wikkel. In 3 smaken. En deze konden wij dan aan onze leden aanbieden zodat zij een extra kadootjes hadden voor hun mensen.

Wij hadden voor dit jaar ook weer plannen klaarliggen, maar Covid-19 gooide roet in het eten. Alhoewel wij als branchevereniging onze leden graag van dienst zijn, is het nu toch iets anders voor eenieder geworden.

Omdat SieV een mkb-branchevereniging is, heeft zij ook oog voor bedrijven die niet in de schoonmaak werken. Bedrijven in de lokale regio die het nu zwaar hebben gehad. Wat wij nu als SieV onze leden willen adviseren, is feitelijk heel simpel. Ga op pad binnen de eigen regio. Probeer zelf afspraken te maken met getroffen ondernemers. Stimuleer op deze wijze de lokale economie. Wij zijn er vast van overtuigd dat u zelf heel vlug een attentie kunt opzetten met lokale ondernemers.

Daar wordt de lokale economie mee gestimuleerd. Wij zien dat soort afspraken ook als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  Met dit als voorbeeld vertrouwen wij erop dat iedere (schoonmaak) ondernemer zijn eigen HELDEN op ludieke wijze verrast met een diner bon, een bezoek aan een kapper of schoonheidsspecialist, een uitgebreide vrijdagmiddag borrel, een kilo aardbeien of wat dan ook.

Steun de lokale ondernemer, zodat ook zij weer de lokale economie kunnen steunen.