2 juni 2017

De Dag van de Schoonmaker 15 juni 2017

Onder het motto Jij maakt het verschil werden vorig jaar meer dan 50.000 schoonmakers van zo’n 60 schoonmaakbedrijven in het zonnetje gezet op De Dag van de Schoonmaker. Deze eerste editie op 15 juni 2016 was groots. Opnieuw is een organisatieteam aan de slag gegaan om er dit jaar weer een groot feest van te maken. Want onze schoonmakers verdienen (extra) aandacht, respect en waardering!

DE DAG VAN DE SCHOONMAKER 2017: op 15 juni a.s.!

Onze branchevereniging is gevraagd om hieraan mee te werken en, zoals ook tijdens de algemene ledenvergadering van 1 juni aangekondigd, hebben wij inmiddels een projectteam bij elkaar gekregen, dat bestaat uit een aantal SIEV-leden. We zijn druk bezig met de voorbereidingen.

We hopen dat zoveel mogelijk SIEV-leden hieraan mee willen doen. We vragen een kleine inspanning van jullie, die in een brief – vandaag aan alle leden per e-mail verzonden door het Bestuursbureau – uiteengezet wordt. In het kort:

1. Meld je bedrijf aan op www.ddvds.nl;
2. Stuur je medewerkers een kaart (zie brief voor kostenoverzicht en aanleverspecificaties);
3. Koppel terug aan bestuursbureau of je meedoet (en wat je die dag voor je medewerkers doet);
4. Maak melding van deze dag op ons forum.

De deadlines zijn kort, dus reageer snel. Instructies staan, zoals gezegd, in de brief die jullie per mail ontvangen hebben. Niet ontvangen, mail ons Bestuursbureau.