27 januari 2017

Dag 3 SieV op Vakbeurs Facilitair Utrecht

SieV staat op stand K27 van de Vakbeurs Facilitair. Alhoewel we niet erg gunstig gepositioneerd staan, is de aanloop goed te noemen. De lezingen van Gijsbert van Voorst namens Keurmerk Nederland en Cindy Broersen en Maurice Rutgrink namens SieV op woensdag waren een succes te noemen. Tijdens dag 1 is een bedrijf spontaan lid geworden en heeft het aanmeldformulier op de stand ingevuld.

Als bestuur mogen wij vast stellen dat we het doel van deelname hebben weten te bereiken. Veel bedrijven maar ook standhouders hebben even een bezoek afgelegd en dat mag op conto worden geschreven van de mensen de de afgelopen twee dagen en vandaag de stand hebben bemenst.

Wij danken dan ook hiervoor: Rinie Mekes, Cindy Broersen, Frank Verberne, Henk van Oirschot, Huub van Helden en Jan Kuipers. Namens Keurmerk Nederland was aanwezig zoals gezegd Gijsbert van Voorst. Maar wij spreken een special woord van dank uit richting Martin Bogers van Keurmerk Nederland die 3 dagen aanwezig is geweest en wiens enthousiasme vele inspireerde tot een bezoekje.

 

Lees hieronder het bericht op Service Management:

Presentatie van SIEV

Voorzitter Maurice Rutgrink van branchevereniging Schoonmaken is een Vak (SIEV) vertelt over de problemen waarmee schoonmakers en glazenwassers te maken krijgen in gebouwen waar ze werken. “Sommige panden zien er geweldig uit. De architect heeft een prachtige receptie ontworpen, maar van tevoren niet goed nagedacht over de praktische kant van het verhaal. In Venray moest er een hoogwerker ingezet worden om de ramen te kunnen reinigen. Maar de hoogwerker was te zwaar voor het nieuwe dak. En de oppervlakte was te groot voor gebruik van een telescoopsteel.” Rutgrink geeft nog een aantal mooie voorbeelden die laten zien waarmee schoonmakers in de praktijk te maken krijgen.