1 november 2022

Captains of Cleaning uitzending 10 november over onze branche waar iedereen welkom is

Diversiteit in de schoonmaakbranche en in de facilitaire dienstverlening, het onderwerp van de volgende live uitzending van Captains of Cleaning op donderdag 10 november 2022. Rens de Jong, bekend als journalistiek radiopresentator, heeft onder andere aan tafel onze voorzitter Raymond Kouwenberg, in zijn rol als directeur van schoonmaakbedrijf Klien, en Willem van Spaendonck van Breedweer facilitaire diensten, ook een SIEV-lid. 

Er is meer bewustzijn over diversiteit en inclusie nodig in de wereld van hygiëne/schoonmaak en in de facilitaire dienstverlening. Dat stellen steeds meer bedrijven vast. Hoe bewerkstelligen we een veilige werkomgeving waar iedereen welkom is? Biedt het stimuleren van diversiteit en inclusie op de werkvloer mede een antwoord op de grote krapte op de arbeidsmarkt? In deze aflevering van Captains of Cleaning op 10 november gaat presentator Rens de Jong hierover in gesprek met Dide van Eck (Postdoctoraal Onderzoeker Gender en Diversiteit aan de KU Leuven), Robert Oosting (manager Diversity & Inclusion bij ISS Facility Services), Raymond Kouwenberg (directeur Schoonmaakbedrijf Klien) en Willem van Spaendonck (Netwerker Impact door werk bij Breedweer facilitaire diensten).

Challenge 
De talkshow wordt live uitgezonden vanuit de i-team Global studio in Eindhoven. Mehmet Yavri, eigenaar van schoonmaakservice Cleaning 2001, waagt zich buiten de studio aan een ware cleaning challenge. Het programma wordt muzikaal omlijst door i-entertainer Aristakes. i-chef Bart Haans bereidt tijdens het programma een heerlijk gerecht in de keuken. Aan Ruben Lijzenga, hoofdredacteur van Clean Totaal, de taak om de laatste trends in de branche toe te lichten.

Captains of Cleaning experience 
Wil je aanwezig zijn bij de uitzending van Captains of Cleaning én netwerken met andere Captains of Cleaning bij i-team Global? Dat kan! Meld u aan voor de Captains of Cleaning experience samen met uw relaties en collega’s door een mail te sturen naar Nicole Wenting via redactie@stagecontent.com. Je ontvangt een bevestiging op jouw aanmelding en je bent van harte welkom op 10 november voor de live viewing, rondleiding door het pand én uitgebreide netwerklunch. Het programma (inclusief lunch) duurt van 9.00 tot 12.30 uur.

Kijk online mee
Kun je er niet live bij aanwezig zijn? Kijk dan mee naar de uitzending via het YouTube kanaal van i-team Global, het platform captainsofcleaning.com en de Linkedin groep Captains of Cleaning.

Meer informatie en eerdere afleveringen is terug te vinden op CaptainsofCleaning.com.