Per 21 maart 2019 is Anajah Quentin nieuwe secretaris van SIEV. Hieronder een stelt Anajah zich voor.

Doordat mijn vader een eigen schoonmaak- en glazenwassersbedrijf had, werd ik al op jonge leeftijd geïntroduceerd in een ‘schone wereld’. Als 7-jarige stond ik op de ladder om ramen te wassen. Het was overduidelijk dat hier sprake was van liefde voor het vak. Dat ik na mijn middelbare school direct verder wilde in de glasbewassing, was voor niemand dan ook een verrassing. Vervolgens heb ik heel wat kilometers glas gewassen op de meest prachtige locaties. Waarbij hoge gebouwen in de vroege ochtend, na al die jaren, nog steeds mijn absolute favoriet zijn. Toch wist ik het zeker: dit wil ik graag voor mezelf doen!

Vanuit die gedachte ontstond Qleaning in 2006. In eerste instantie als onderaannemer bij collega-bedrijven, maar steeds vaker ook direct bij eigen klanten. Toen in 2009 de mogelijkheid zich aandiende om een klein schoonmaakbedrijf over te nemen heb ik ook geen moment geaarzeld. Daarop terugkijkend is het een enorme leerschoon geweest. Ik was immers bekend met glasbewassing, maar interieurschoonmaak bleek ook echt een vak apart. Aangezien ik mezelf graag uitdaag, was het een mooie doelstelling om werkelijk elke discipline binnen de branche eigen te maken.

Wanneer ik niet aan het werk ben, onderneem ik van alles. Ik ben een echte familieman en besteed mijn tijd dan ook het liefst met mijn mooie gezin, fijne vrienden en grote familie. Dat maakt me gelukkig.

De reden dat ik als bestuurslid ben aangetreden bij het SIEV heeft alles te maken met mijn drang naar uitdagingen. Ik zie het als een voorrecht om de aanjager te worden van verbinding. Binnen onze branche hebben we stuk voor stuk prachtige bedrijven. Mijn doel is deze veel vaker met elkaar te verbinden. Letterlijk, door het inhuren van elkaars mankracht op locatie. Maar ook figuurlijk, door het delen van bijvoorbeeld juridische zaken, personeelszaken of trends. Kortom; laten we SIEV op de kaart zetten en het beste met elkaar delen.