19 september 2022

29 september uitzending Captains of Cleaning of belang hygiëne in ziekenhuizen

Captains of Cleaning: ‘Het belang van goede hygiëne in ziekenhuizen. Een schone en veilige zorg omgeving’. Op donderdag 29 september staan in de nieuwe aflevering van het tweemaandelijkse tv-programma Captains of Cleaning ziekenhuizen centraal. Zij hanteren hoge hygiënenormen en dat vraagt om de beste schoonmaakservices. Hoe voldoe je aan de eisen? En hoe zet je net dat ene stapje verder? 

Jan Flament (directeur van Ziekenhuis Geel), Ron Embrechts (hoofd Facilitaire Diensten van het UZ Brussel), Peter Elders (manager Facilitair bij Tergooi) en Lisette van Bree (operationeel manager Sens!) zijn op 29 september te gast in het tv-programma Captains of Cleaning. In het tweemaandelijkse tv-programma gaat presentator Rens de Jong in gesprek met captains over trends en ontwikkelingen in de facility- en schoonmaakservices in ziekenhuizen. U kunt hierbij zijn.

De talkshow wordt live uitgezonden vanuit de i-team Global studio in Eindhoven. Mehmet Yavri, eigenaar van schoonmaakbedrijf Cleaning 2001, waagt zich buiten de studio daarnaast aan een ware cleaning challenge. Het programma wordt muzikaal omlijst door i-entertainer Aristakes. i-chef Bart Haans bereidt tijdens het programma een heerlijk gerecht in de keuken. Ruben Lijzenga, hoofdredacteur van Clean Totaal, licht tijdens het programma de laatste trends toe.

Kijk mee naar de uitzending via het YouTube kanaal van i-team Global, het platform captainsofcleaning.com en de Linkedin groep Captains of Cleaning

Meer informatie en eerdere afleveringen is terug te vinden op CaptainsofCleaning.com.