6 april 2022

21 april: SIEV-webinar over RAS app, dé hulp van de schoonmaker

Op woensdag 21 april van 15.00 uur tot 16.00 uur organiseren SIEV en RAS een drieledig en gratis webinar over de RAS app, ongewenst gedrag/vertrouwenspersonen en fysieke belasting. Wat kunt u verwachten van deze Zoom-sessie?

De RAS-app is dé hulp van de schoonmaker. Voor wie is deze app bedoeld? Welke informatie bevat deze app? Wat is het voordeel van de RAS app? Hoe gebruik je de app? Lilian Willekers geeft de antwoorden.

In het SIEV-webinar op 21 april is er ook aandacht voor ongewenst gedrag en de rol van vertrouwenspersonen. Ook hierover bevat de RAS app veel informatie, en de RAS website. Theo Bosma informeert u tijdens het webinar.

Fysieke belasting is het derde thema van het SIEV/RAS-webinar. In de RAS app staan filmpjes die laten zien hoe schoonmaakwerk zo gezond en veilig mogelijk kan worden gedaan. Theo geeft u een inkijkje in enkele filmpjes en een toelichting. Dit alles uit oogpunt van een van de cao-thema’s: duurzame inzetbaarheid.

Natuurlijk heeft u volop gelegenheid om uw vragen te stellen.

Wij hebben er zin in!

Neemt u deel? Registreer u via deze link: aanmelden webinar 21 april, 15.00 uur en u ontvangt  de Zoom-gegevens binnen drie werkdagen per mail.