Onder het motto “Jij maakt het verschil” werden vorig jaar meer dan 50.000 schoonmakers van zo’n 60 schoonmaakbedrijven in Nederland in het zonnetje gezet op De Dag van de Schoonmaker. Deze eerste editie op 15 juni 2016 was groots, reden waarom dit jaar opnieuw een organisatieteam aan de slag gegaan om er weer een groot feest van te maken. Morgen, 15 juni 2017, is het wederom De Dag van de Schoonmaker. Onze schoonmakers verdienen (extra) aandacht, respect en waardering!

Ook wij als mkb branchevereniging Schoonmaken is een Vak (SIEV) besteden extra aandacht aan deze dag. Wij hebben natuurlijk onze leden gevraagd mee te doen aan dit initiatief. Van in ieder geval 18 leden hebben wij vernomen dat zij in ieder geval extra aandacht besteden aan hun harde werkers, maar er zijn er ongetwijfeld nog veel meer die dat doen.

De Dag van de Schoonmaker zal vanwege het grote succes naar verwachting een jaarlijks terugkerend initiatief worden. SIEV roept daarom al haar leden op om 15 juni 2018 te reserveren voor De Dag van de Schoonmaker en hier ook volgend jaar weer aandacht aan te besteden.

Wij wensen alle schoonmakers in Nederland morgen in ieder geval een stralende dag toe!