Bestuur

Bestuur SIEV

Het dagelijkse bestuur van MKB branchevereniging schoonmaak SIEV bestaat uit 5 leden:
Maurice Rutgrink – voorzitter. Te bereiken via voorzitter@siev.info.
Antoine Verhoef – penningmeester. Te bereiken via penningmeester@siev.info.
Cindy Broersen – secretaris. Te bereiken via secretaris@siev.info.

Roy Odekerken – algemeen bestuurslid.
Frank Verberne – algemeen bestuurslid. Te bereiken via bestuurslid@siev.info.

 

 

Van links naar rechts: Maurice Rutgrink, Antoine Verhoef, Cindy Broersen en Frank Verberne. Roy Odekerken ontbreekt op deze foto.

Maar ook via het bestuursbureau van SIEV zijn wij te bereiken voor vraag- en antwoord. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken of mailen naar bestuursbureau@siev.info.

Het bestuur wordt geïnstalleerd door de algemene ledenvergadering. Deze ledenvergadering vindt minimaal één en maximaal twee keer per jaar plaats.

Voorzitter

Mijn naam is Maurice Rutgrink, uw Voorzitter. Gestart in de schoonmaak op mijn 21ste verjaardag (1986) bij het schoonmaakbedrijf Blue Line, het bedrijf van mijn ouders in Oosterhout. Door mijn vader naar alle SVS opleidingen gestuurd die er toen waren, van Vakgeschoold Schoonmaker tot VSR Kwaliteit Inspecteur.

In 1994 gestart met Accurate Cleaning Partners bv zodat ik nu meer dan 30 jaar werkzaam ben in de schoonmaak. Daarnaast heb ik mijn eigen adviesbureau Rutgrink Consultants en een groothandel ACS webwinkel.

Mijn interesses liggen uiteraard op hoofdlijnen bij het algemeen beleid van SieV, maar daarnaast ook bij de CAO, glasbewassing en/of het Veilig Werken op Hoogte, specialistische klussen en innovatie.

 

Secretaris

Prettig kennis te maken. Mijn naam is Cindy Broersen en ik ben reeds 22 jaar werkzaam in de schoonmaakbranche. Sinds november 2016 doe ik dit als zelfstandig ondernemer bij de Breedweer Facilitaire Diensten in Uitgeest. In mijn rol als secretaris van Siev ben ik verantwoordelijk voor de in-en externe communicatie van de stichting. Daarnaast kan ik, als afgestudeerd Hoger veiligheidskundige,  Siev leden ondersteunen/adviseren op het gebied van Arbo en Veiligheid.

 

 

Penningmeester

Mijn naam is Antoine Verhoef, directeur en mede-eigenaar bij Schilten Schoonmaak bv in Dordrecht. In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor acquisitie, relatiebeheer, financieel en aansturing rayon managers.

Bij mijn werk haal ik de meeste voldoening uit gesprekken met (potentiele) klanten.
Andere leden wil ik graag meegeven : een schoon en opgeruimd kantoor werkt prettiger.

 

 

 

Bestuurslid

Mijn naam is Frank Verberne. Als eigenaar en Directeur van Multi-Service schoonmaak- en bedrijfsdiensten ben ik al op jonge leeftijd besmet met het schoonmaakvirus. Op mijn 18de jaar begon ik als vakantiewerker bij een schoonmaakbedrijf, en nu ruim 35 jaar later vindt ik het nog steeds het mooiste beroep. Op medewerkers moet je zuinig zijn, net zo zuinig als op je schoonmaakmaterialen. Medewerkers zijn het belangrijkste gereedschap van je organisatie. Ik heb zelf een hekel aan bureaucratie en heb dan ook een organisatie neergezet met korte lijnen. Directe aanspreekpunten die altijd bereikbaar zijn. Binnen het SIEV is het me vooral de samenwerking tussen de leden die me zo aanspreekt. Allemaal ondernemers van het type niet lullen maar poetsen. Een branchevereniging had je vroeger nodig om als eerste (per post) op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in schoonmaakland. Tegenwoordig is iedere verandering binnen no-time in je bezit door social media daar heb je een branchevereniging dan ook niet meer voor nodig . Op de dag van vandaag heb je een branchevereniging nodig om kennis en ervaring te kunnen delen. Ik ben ruim 19 jaar lid geweest van een branchevereniging en de laatste jaren van mijn lidmaatschap miste ik toch echt het gevoel dat ik nu bij SIEV wel heb “het clubgevoel”.

Bestuurslid

Mijn naam is Roy Odekerken. Ik ben jurist en register mediator. Via mijn eigen bedrijf Odekerken Juridische Diensten B.V. staan wij SieV leden frequent bij met juridisch advies.

Odekerken Juridische Diensten B.V. heeft als doel rechtsbijstand voor iedereen toegankelijk en betaalbaar, op basis van faire tarieven, te maken en te houden.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in:
arbeidsrecht , ondernemingsrecht, mediation en andere vormen van geschillenbeslechting . Binnen SieV zal ik mij bezig houden met de CAO.

Bestuursbureau

Ik ben Mirjam Odekerken, eigenaresse van Odekerken Bestuurs- en Secretariaatsdiensten (OBSD B.V.). Met mijn bedrijf richt ik me o.a. op ondersteuning voor branche- en belangenverenigingen, zoals SieV.

Ik ben ervan overtuigd dat ondersteunend personeel voor bedrijven, alsook voor verenigingen, van essentieel belang is en blijft. Immers, de organisatie zal toch een administratie en archief moeten onderhouden. Daarnaast zijn er vele zaken die geregeld moeten worden. Als dit door mensen uit de corebusiness moet worden gedaan, wordt het veelal niet met dezelfde efficiëntie gedaan dan wanneer een ondersteuner deze taak op zich zou nemen.
Vanaf 2017 voer ik het bestuursbureau voor SieV, waardoor SieV via één vast aanspreekpunt te bereiken is.