Onderscheiden door Keurmerk

Juist die zaken waarin schoonmaakbedrijven zich onderscheiden, worden binnen dit keurmerk benadrukt en getoetst. Elke aanvrager van het keurmerk kan door het maken van keuzes in zijn of haar werkwijze voldoen aan de criteria.

De voorwaarden zijn zo opgesteld dat u ten allen tijde uw bedrijfsidentiteit kunt behouden. Door de flexibiliteit en klantgerichtheid zullen schoonmaakbedrijven met SIEV-Keurmerk zich onderscheiden. Hoewel het keurmerk passend is voor alle typen organisaties, is het keurmerk door de praktische opzet extra aantrekkelijk voor het MKB. Specifieke deelcriteria zijn opgesteld voor groothandel in schoonmaakartikelen en glazenwasserij. Dit geeft het SIEV-Keurmerk meerwaarde specifiek voor u.

Aansluiten bij een Keurmerk

Als u zich wil aansluiten bij het geregistreerde SIEV keurmerk op www.keurmerkregister.com dient u het registratieformulier daar in te vullen. U kunt natuurlijk ook via het contactformulier in de SIEV website uw vraag stellen of uw interesse tonen om meer informatie te krijgen. U vindt het formulier rechtsboven in uw scherm onder ‘contact’.

Vooraf dient u voor uzelf vast te stellen dat u aan de keurmerkeisen voldoet. Dit is van belang om de keurmerkinspectie bij u op locatie succesvol te doorlopen.

Stappenplan om een keurmerk te behalen

  • Vul het registratieformulier in (rechtsboven te vinden bij ‘word lid’);
  • Lid worden van SIEV is eenvoudig: stuur uw aanmelding naar het SIEV- bedrijfsbureau;
  • Voldoe aan de betreffende keurmerkeisen. Hierbij kunt u gebruik maken van een geselecteerde adviseur zoals geregistreerd door Keurmerk Nederland;
  • Stuur het aan u gemailde contract getekend retour ten behoeve van de keurmerktoetsing en -registratie;
  • Betaal de factuur, waarna de keurmerkinspectie in overleg ingepland wordt;
  • Vraag eventueel een pre-audit aan via www.keurmerknederland.com
  • Ontvang de inspecteur, los eventueel geconstateerde onvolkomenheden vanuit de inspectie op;
  • De Raad van Toezicht van Keurmerkregister beoordeeld de inspectieresultaten;
  • Registratie van uw organisatie vindt daarna plaats in het keurmerkregister.

Voor verdere informatie over het keurmerk, verwijzen we naar de pagina het keurmerk op www.keurmerkregister.com